nieuws

Vleesverwerker Hutten verhuist naar Heeten

Industrienieuws

HEETEN – Vleesverwerker Hutten verhuist van Nieuw Heeten naar Heeten. Hutten en Explorius Vastgoedontwikkeling B.V. hebben daar een akkoord over bereikt.

Vleesverwerker Hutten verhuist naar Heeten

HEETEN – Vleesverwerker Hutten verhuist van Nieuw Heeten naar Heeten. Hutten en Explorius Vastgoedontwikkeling B.V. hebben daar een akkoord over bereikt.

Hutten en Explorius hebben afspraken gemaakt over de aankoop van een perceel aan de IJzerweg op bedrijventerrein De Telgen in Heeten, meldt Salland Centraal. Hutten wil zijn slacht- en verwerkingsactiviteiten verplaatsen van Nieuw Heeten naar dit terrein.

Slachterij Hutten is sinds 1928 gevestigd op het terrein tussen de Ambachtsstraat en de Okkenbroekstraat in Nieuw Heeten. De ruimte voor ontwikkeling en uitbreiding ontbreekt op deze locatie. Daarom zijn de eigenaren, Marcel en Vincent Hutten, al geruime tijd op zoek naar een goede locatie.

Reageer op dit artikel