nieuws

Vleesmagazine op social media

Industrienieuws

Vleesmagazine is niet alleen als hét vakblad voor de totale slagers- en vleessector actief, ook online en via social media bereikt de redactie professionals in heel het land. Zo houdt de redactie via microblogdienst Twitter meer dan duizend volgers elke dag op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche. Wel zo efficiënt als u als eerste op de hoogte wilt zijn van het laatste nieuws!

Vleesmagazine is niet alleen als hét vakblad voor de totale slagers- en vleessector actief, ook online en via social media bereikt de redactie professionals in heel het land. Zo houdt de redactie via microblogdienst Twitter meer dan duizend volgers elke dag op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche. Wel zo efficiënt als u als eerste op de hoogte wilt zijn van het laatste nieuws!

 

Reageer op dit artikel