nieuws

Vleems Food trekt in pand Hendrix Meat Group

Industrienieuws

Vleems Food verhuist naar pand HMGEMMEN – Het Emmense bedrijf Vleems Food gaat verhuizen naar het voormalige bedrijfspand van Hendrix Meat Group. De verhuizing heeft te maken met uitbreidingsplannen van het bedrijf.

Vleems Food is momenteel gevestigd op het bedrijventerrein Barger-Oosterveld, maar de huidige locatie biedt geen mogelijkheden om de geplande uitbreiding te realiseren. Bovendien kan het bedrijf door deze verplaatsing beter inspelen op de ontwikkelingen op de Nederlandse en Europese markt. Met de uitbreiding zijn op termijn ruim 30 extra arbeidsplaatsen gemoeid.

Vleems Food is in Nederland marktleider op het gebied van koelverse convenience snacks. Aan verscheidene Nederlandse supermarktketens worden Family Snack, Texas James en Flemming’s cheeseburgers, chickenburgers en hotdogs geleverd. Daarnaast is Vleems Food specialist op het gebied van belegde broodjes. Al bijna 25 jaar levert het bedrijf via het groothandelskanaal een uitgebreid assortiment brood en broodproducten aan de Nederlandse horeca en diverse grote evenementen. Ook Defensie is al jaren vaste klant van Vleems Food, vele schepen en legerbasissen worden bevoorraad met de broodjes van Vleems.

In 2003 is het bedrijf gestart met een exportprogramma onder de merknaam `Family Snack’; voor dit programma is een nieuwe verpakkingslijn ontwikkeld. Naast de Nederlandse afzetmarkt exporteert het bedrijf inmiddels naar Duitsland, België, Italië, Denemarken, Groot Brittanië en Ierland.


Reageer op dit artikel