nieuws

Vion neemt Eastman Gel over

Industrienieuws

SON – Vion heeft de firma Eastman Gel overgenomen van Eastman Kodak Company. Gelatineproducent Eastman Gel is gevestigd in Peabody (Massachusetts), USA.

Vion neemt Eastman Gel over

SON – Vion heeft de firma Eastman Gel overgenomen van Eastman Kodak Company. Gelatineproducent Eastman Gel is gevestigd in Peabody (Massachusetts), USA.

Eastman Gel gaat deel uitmaken van Rousselot, een onderdeel van de kernactiviteit Vion Ingredients. Door deze overname versterkt gelatineproducent Rousselot haar positie in de groeiende farmaceutische markt en verstevigt haar huidige wereldwijde positie en in het bijzonder in de North American Free Trade Agreement (NAFTA).

De overname draagt bij aan de strategie van Rousselot om wereldwijd in de gelatinemarkt en dicht bij de klant te opereren. Eastman Gel produceert gelatine voor de fotografische, farmaceutische en voedselverwerkende industrie.

Eastman Gel produceert 5.500 ton gelatine op jaarbasis en heeft 95 medewerkers in dienst.

Reageer op dit artikel