nieuws

Vion introduceert Hackplus in C1000

Industrienieuws

SON – Vion Food Nederland introduceert onder het merk Hackplus een nieuwe lijn vlug- en panklare gehaktproducten met plantaardige eiwitten voor de Nederlandse supermarkten.

Vion introduceert Hackplus in C1000

SON – Vion Food Nederland introduceert onder het merk Hackplus een nieuwe lijn vlug- en panklare gehaktproducten met plantaardige eiwitten voor de Nederlandse supermarkten.

Het Hackplus assortiment onderscheidt zich met 30% minder vet en 30% minder zout ten opzichte van reguliere producten. Hackplus producten bevatten plantaardige eiwitten en vezels met behoud van de volle vleessmaak. Met Hackplus biedt VION de consument een assortiment dat past bij een bewuste levensstijl. C1000 is de eerste supermarktorganisatie die Hackplus vanaf vorige week in het assortiment heeft.

Breed assortiment
Het Hackplus assortiment bestaat uit zeven vlug- en panklare producten. Het panklare assortiment bestaat uit rundervinken, slavinken, varkens- en rundersaucijzen en hamburgers. Daarnaast bestaat het assortiment uit rundergehakt en half-om-halfgehakt. Hackplus gehakt bevat 30% minder vet ten opzichte van regulier gehakt. Waar Hackplus in uitblinkt is de smaak. Er is erg veel aandacht voor geweest om de smaak van vlees optimaal te behouden.

C1000 en Vion organiseren proeverijen in de supermarkten om consumenten kennis te laten maken met dit nieuwe product.

Reageer op dit artikel