nieuws

Vion-dochter Rousselot sluit joint venture met Jellice

Industrienieuws

SON – Vion heeft op 28 februari voor zijn dochteronderneming Rousselot een overeenkomst ondertekend voor een joint venture met het Japanse bedrijf Jellice.

SON – Vion heeft op 28 februari voor zijn dochteronderneming Rousselot een overeenkomst ondertekend voor een joint venture met het Japanse bedrijf Jellice.

Deze joint venture betreft verkoop en distributie van gelatine op de Japanse markt. Vion heeft 51% van de aandelen in handen en Jellice Japan de overige 49%. Deze joint venture is een nieuwe stap in de groeiambities van Rousselot in Japan en de overige markten in Azië en verstevigt de positie van Rousselot als marktleider op de wereldwijde gelatinemarkt.

Rousselot, onderdeel van Vion, is de grootste fabrikant van gelatine en collageenpeptiden voor de levensmiddelen-, farmaceutische en technische industrie. Het bedrijf met 2400 medewerkers beschikt over een wereldwijd verkoop- en productienetwerk van 13 fabrieken en 10 verkoopkantoren in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië.

Reageer op dit artikel