nieuws

Vierde verdachte moord slager Pott

Industrienieuws

UTRECHT – De politie heeft woensdagavond een vierde verdachte aangehouden in verband met de gewelddadige dood van slager Jan Pott in Utrecht.

UTRECHT – De politie heeft woensdagavond een vierde verdachte aangehouden in verband met de gewelddadige dood van slager Jan Pott in Utrecht.

Een 33-jarige man uit Vianen wordt verdacht betrokken te zijn bij de dood van de slager, aldus de politie. De 80-jarige Jan Pott werd zondag 19 juni vorig jaar vermoord in zijn huis aan de Amalia van Solmslaan in Zeist gevonden.

Op 30 september werden twee verdachten, een 29- en 30-jarige man, bij een tankstation aan de Rijksweg A2 aangehouden. Deze twee verdachten hebben geen vaste woon- of verblijfplaats. Later werd ook een derde verdachte, een 27-jarige man uit Utrecht, in zijn woonplaats aangehouden.

De slager was vastgebonden en is door verstikking om het leven gekomen. Hij was kort daarvoor in het nieuws geweest omdat hij 65 jaar in het slagersvak zat. De politie gaat verder met het onderzoek. Mogelijk is ook een vrouw betrokken bij de dood van de man.

Lees ook:
Aanhouding zaak moord slager Pott (12 december 2011)
Vrouw gezocht in moordzaak slager Pott (25 november 2011)
Arrestaties moordzaak slager Pott (4 oktober 2011)
Opnieuw tips over moord op slager Pott (7 september 2011)
Slager Pott omgekomen door verstikking (2 september 2011)
Meer info gewelddadige dood slager Pott (31 augustus 2011)
Slager Pott om het leven gebracht (20 juni 2011)

Reageer op dit artikel