nieuws

‘Verpakkingsketen is nog niet optimaal

Industrienieuws

Verpakking-in-Perspectief.gifDOETINCHEM – ‘Ketenoptimalisatie in Nederland kan beter. Fabrikanten en retailers beperken zich nog te veel tot bepaalde aspecten en fasen van de verpakkingsketen. Hierdoor laten zij kansen liggen.’ Dat vindt Hans Dirken, emeritus hoogleraar Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft en dagvoorzitter van het congres Verpakking in Perspectief.

Het congres wordt gehouden op 28 april in het World Trade Center in Rotterdam. Thema is het innoveren van verpakkingen in de levensmiddelenindustrie én kosten besparen. Het congres wordt georganiseerd door Elsevier Voedingsmiddelen Industrie in samenwerking met Elsevier Congressen en Wageningen UR.

Sprekers zijn onder meer:
– Dr.ir. Roland ten Klooster, mede-directeur Plato product consultants
– Mr. Gregor Vos, advocaat bij Klos Morel Vos & Schaap
– Dr. Ulphard Thoden van Velzen, Senior Packaging Scientist Wageningen UR

– Drs. Fons Koopmans, directeur Marketing Matters

Deelname aan het congres kost 595,- euro per persoon (excl. BTW). Voor abonnees van Elsevier Voedingsmiddelen Industrie, Pakblad of leden van het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) bedraagt de prijs 475,- per persoon (excl. BTW).

Meer info
Inschrijfformulier

Reageer op dit artikel