nieuws

Verkiezing Versmarketeer van het jaar van start

Industrienieuws

VENLO – Het is weer mogelijk kandidaten te nomineren voor de verkiezing ‘Versmarketeer van het jaar’.

VENLO – Het is weer mogelijk kandidaten te nomineren voor de verkiezing  ‘Versmarketeer van het jaar’.

Deze verkiezing vindt dit jaar voor de vierde keer plaats en de prijzen worden uitgereikt tijdens het VersEvent 2012, op 5 juni op de Floriade in Venlo. Vorig jaar werd Robbert de Jong, marketing manager bij Looije Tomaten in Maasdijk, uitgeroepen tot Versmarketeer 2011. Voor nominatie komen in aanmerking ondernemers, marketeers en communicatieprofessionals die een voortrekkersrol vervullen in de versmarketing.

Kandidaten voor de Versmarketeer 2012 kunnen tot 1 april 2012 worden aangemeld op www.versmarketeer.nl of via info@versmarketeer.nl Een jury beoordeelt de aanmeldingen en maakt de nominaties in april bekend.

Reageer op dit artikel