nieuws

‘Vegetariërs hebben beter seksleven

Industrienieuws

Pamela Anderson doet het veel beter zonder vlees, zegt zeLOS ANGELES – De dierenrechtenorganisatie PETA heeft seksbom Pamela Anderson maar weer eens van stal gehaald om nog twijfelende vleeseters het laatste duwtje naar vegetarisme te geven.

Een leven zonder vlees zou goed zijn voor het seksleven, stelt de voormalige Baywatch-ster in het kader van National Orgasm Day. Dit is een dag die volgens PETA al jaren in het roerige Brazilië wordt gevierd, maar nu ook naar het puriteinse Amerika zou zijn overgewaaid.

Vrouwen die leven zonder vlees (in dit verband overigens een opmerkelijke combinatie) zouden volgens Anderson een geweldig hoogtepunt bereiken. Volgens PETA slibben door vlees, met name rood vlees, de aderen dicht en wordt daardoor bij vrouwen een orgasme enigszins tegengehouden. Hoe mannen seksueel reageren op vegetarisme, meldt het verhaal niet.

Reageer op dit artikel