nieuws

VanDrie Group verstevigt relatie met Luxemburg

Industrienieuws

LUXEMBURG – VanDrie Group was deze week aanwezig bij een conferentie in Luxemburg. De marktleider in kalfsvlees werd vertegenwoordigd door Henny Swinkels.

VanDrie Group verstevigt relatie met Luxemburg

LUXEMBURG – VanDrie Group was deze week aanwezig bij een conferentier in Luxemburg. De marktleider in kalfsvlees werd vertegenwoordigd door Henny Swinkels.

Luxemburg is al vele jaren handels-partner voor Nederlands kalfsvlees. De bijeenkomst onderstreepte de goede economische relatie tussen Nederland en Luxemburg en had als doel de onderlinge samenwerking verder te verstevigen.

De CEO Round Table Meeting, waar gisteravond bij het staatsdiner Nederlands kalfsvlees het hoofdgerecht was, vond plaats op 20 maart 2012 als onderdeel van het staatsbezoek van Hare Majesteit de Koningin aan Luxemburg deze week. De bijeenkomst was georganiseerd in samenwerking met Minister Verhagen van het Ministerie EL&I en de Luxemburgse Minister Schneider van het Ministerie Economie & Buitenlandse zaken. VNO-NCW voorzitter Bernard Wientjes vertegenwoordigde het gehele Nederlandse bedrijfsleven. 

Lees ook:
Swinkels blij met resultaat in Oman
 

Reageer op dit artikel