nieuws

Van Gemert wel bereid tot rectificatie

Industrienieuws

Willie van Gemert bereid tot rectificatieDOETINCHEM – Voorzitter van de Nederlandse Vakbond Varkenshouders Willie van Gemert is wel bereid zijn uitlatingen in de pers over PVV-bestuursleden te rectificeren.

Hij stelt wel als voorwaarde dat er opnieuw wordt gepraat over de besteding van de financiële reserves van het productschap Vee en Vlees (PVV). Dat is voor de andere bestuursleden echter onaanvaardbaar, omdat daar al besluiten over zijn gemomen op 14 december vorig jaar. Van Gemert deed niet mee aan de betreffende bestuursvergadering, omdat de NVV PVV-voorzitter Ramekers partijdig vindt.

Van Gemert heeft zijn uitlatingen genuanceerd op de website van de NVV. Volgens Jan Gijssen vindt nog overleg plaats tussen de overige PVV-bestuursleden of dit voldoende is. Gijsen trad eerder als bemiddelaar op tussen de strijdende partijen.

Lees ook:

Willie van Gemert zegt sorry, maar niet genoeg

Reageer op dit artikel