nieuws

Van Boekel onderzoeksdirecteur VLAG

Industrienieuws

Tiny van Boekel volgt Frans Kok op als onderzoeksdirecteur van VLAGWAGENINGEN – Tiny van Boekel, hoogleraar Productontwerpen en kwaliteitskunde aan Wageningen Universiteit is de nieuwe onderzoeksdirecteur van onderzoekschool VLAG (Voeding, Levensmiddelentechnologie, Agrobiotechnologie en Gezondheid). Van Boekel volgt Frans Kok op.

VLAG is opgericht in 1993. De missie van de onderzoekschool is het uitvoeren van kwalitatief hoogwaardig en doctoraal onderwijs te verzorgen op het gebied voedsel, voeding en gezondheid en biotechnologie.

Het is een samenwerkingsverband van verschillende leerstoelgroepen van Wageningen Universiteit, Universiteit Maastricht, Universiteit Utrecht, Radboud Universiteit Nijmegen, en de volgende niet-universitaire onderzoekinstellingen: Agrotechnology & Food Innovations, RIKILT, NIZO Food Research, TNO Kwaliteit van Leven en RIVM.

Reageer op dit artikel