nieuws

Topslagerij Sanders heeft twee bedrijven in Wijchen

Industrienieuws

Topslagerij Sanders heeft in Wijchen twee bedrijven. Een winkel in het hartje van Wijchen en een slagerij in het wijkwinkelcentrum Zuiderpoort. Gezamenlijk vormen ze een compagnonschap onder de naam Sanders Topslagerijen. Beide bedrijven onderscheiden zich van de concurrentie door een eigen, en soms wat eigenzinnige, aanpak. Zo moeten medewerkers breed inzetbaar zijn om de pieken in het bedrijf op te kunnen vangen.

Topslagerij Sanders heeft twee bedrijven in Wijchen

Topslagerij Sanders heeft in Wijchen twee bedrijven. Een winkel in het hartje van Wijchen en een slagerij in het wijkwinkelcentrum Zuiderpoort. Gezamenlijk vormen ze een compagnonschap onder de naam Sanders Topslagerijen. Beide bedrijven onderscheiden zich van de concurrentie door een eigen, en soms wat eigenzinnige, aanpak. Zo moeten medewerkers breed inzetbaar zijn om de pieken in het bedrijf op te kunnen vangen.

Foto’s: Michel Zoeter

Familiebedrijf Sanders: ‘Als er niet zoveel familie in ons bedrijf had gezeten, waren we niet met twee verschillende bedrijven bezig geweest, ondanks ons uitstekende team medewerkers. De familie is in ons geval namelijk de hechte basis waarop het hele bedrijf draait. Die is altijd aanwezig en doen net een stapje extra.’

Reageer op dit artikel