nieuws

Ton Christiaanse weg bij Vion

Industrienieuws

SON – Ton Christiaanse vertrekt bij Vion.

SON – Ton Christiaanse vertrekt bij Vion.

Vion Food Group gaat de aansturing van zijn foodactiviteiten in het Verenigd Koninkrijk aanpassen. Bij de acquisitie van Grampian Country Food Group in 2008 is Ton Christiaanse, als lid van de Raad van Bestuur van Vion, tevens aangesteld als CEO Vion Food UK. ‘De integratie en herstructurering van Vion Food UK is met succes gerealiseerd. Daarmee komt de dubbelfunctie van CEO Vion Food UK en lid van de Raad van Bestuur van Vion te vervallen,’ meldt Vion in een persbericht.

Ton Christiaanse heeft daarop besloten Vion te verlaten. Met ingang van 1 maart 2012 wordt Maarten Kusters CEO van Vion Food UK. Kusters is nu nog director operations van Vion Food Nederland. Het directieteam van Vion Food Nederland neemt de werkzaamheden van Maarten Kusters over. Ton Christiaanse gaat tot medio 2012 Vion Food UK actief ondersteunen bij de realisatie van strategische projecten en een goede overdracht van zijn verantwoordelijkheden. Peter Barr, voormalig voorzitter van de Britse Meat en Livestock Commission blijft non-executive chairman van Vion UK.

 

Reageer op dit artikel