nieuws

SVO-locatie Zwolle klaar voor toekomst

Industrienieuws

ZWOLLE – SVO Zwolle opende gisteravond opnieuw de deuren na een grondige verbouwing.

SVO-locatie Zwolle klaar voor toekomst
Johan Noltes (r), voorzitter College van Bestuur van SVO, opent de vernieuwde vestiging. Links Jan Traanman, regiomanager van Zwolle.

ZWOLLE – SVO Zwolle opende gisteravond opnieuw de deuren na een grondige verbouwing.

SVO is trots op het resultaat. Na maanden van hard werken is de locatie uitgebreid met 330 vierkante meter. Er is onder andere een nieuwe culinaire ruimte gerealiseerd die te gebruiken is voor traiteur- en koksopleidingen.

Er is nog steeds veel belangstelling voor een baan in de verse voedingsbranche. Door meer aanmeldingen voor de mbo-opleidingen was uitbreiding noodzakelijk. De lokalen zijn gebouwd volgens de laatste hygiëneregels en voorschriften. Het resultaat is een moderne opleidingslocatie waar deelnemers met plezier kunnen werken en leren. Eind augustus kunnen alle deelnemers, na de zomervakantie, een frisse start maken op deze vernieuwde locatie.

Johan Noltes, voorzitter College van Bestuur van SVO verrichtte onder grote belangstelling de opening die werd opgesierd met traiteurhapjes, bereid door SVO-deelnemers.

 

Reageer op dit artikel