nieuws

Stronks wint met kalfsvleesgerecht

Industrienieuws

AMSTERDAM – Marcel Stronks heeft op maandag 9 januari 2012 tijdens de Horecava in Amsterdam ‘Het Glazen Kalf’ gewonnen.

Stronks wint met kalfsvleesgerecht

AMSTERDAM – Marcel Stronks heeft op maandag 9 januari 2012 tijdens de Horecava in Amsterdam ‘Het Glazen Kalf’ gewonnen.

De competitie ‘Het Glazen Kalf’, mogelijk gemaakt door VanDrie Group, is er vooral om chefs de gelegenheid te geven eens wat anders te doen met kalfsvlees dan het gebruikelijke. 

Kalfsbovenbil

Op basis van de Blue Box hebben de deelnemers de strijd gestreden. De inhoud van de box bestond uit kalfsbovenbil, kalfsstaarten en kalfswangen. Aangevuld met mini- groenten van FreshWeb werd dit gepresenteerd op glasservies van Libbey. Culinair projectburo Cuise stelde een culinair helpende hand ter beschikking. 

‘Het Glazen Kalf’ wordt normaliter door Henny Swinkels, Director Corporate Affairs VanDrie Group, overhandigd maar omdat Swinkels met Hare Majesteit de Koningin op staatsbezoek is naar Oman en de Verenigde Arabische Emiraten, heeft Ton de Zeeuw de trofee overhandigd. Voor de overige deelnemers, te weten Bouke van der Veen (eindigde als 2e) en Benjamin Brunsveld (eindigde als 3e) werd ook een exemplaar van het boek Kalverliefde ter beschikking gesteld.
 

Reageer op dit artikel