nieuws

Slagerij Kouwen is beste ‘Uw Slager

Industrienieuws

NIEUWLEUSEN – De glimmende beker staat inmiddels op de toonbank, de grote poster hangt aan de muur. Gerben Kouwen laat er geen gras over groeien: zijn slagerij in Nieuwleusen is de beste ‘Uw Slager’.

Slagerij Kouwen is beste ‘Uw Slager

NIEUWLEUSEN – De glimmende beker staat inmiddels op de toonbank, de grote poster hangt aan de muur. Gerben Kouwen laat er geen gras over groeien: zijn slagerij in Nieuwleusen is de beste ‘Uw Slager’.

Een jury bracht nog niet zo lang geleden een bezoek aan de slagerij in Nieuwleusen-Noord, aldus de Stentor. ‘Twee oud-slagers hebben de winkel op alle aspecten beoordeeld. Dat is dan toch een goede spiegel voor je bedrijf’, zegt Kouwen. De tienen stapelen zich op, blijkt als hij het eindrapport tevoorschijn haalt.

De slager is een begrip in Nieuwleusen, niet ieder dorp heeft nog een eigen ‘worstenmaker’. De binding met de burger – niet die op een broodje – is op het platteland toch anders dan in de stad. ‘We hebben dan ook een ander assortiment dan de slager in de Kalverstraat’, glimlacht Kouwen, die als presentje aan de bevolking een hele rits aanbiedingen in de planning heeft.

Die gooit-ie overigens nu al in het schap. ‘We wilden dit succes nog even een poosje voor ons houden, maar ja, een enthousiaste medewerker heeft het via social media verspreid. Dan is het snel bekend.’

Reageer op dit artikel