nieuws

Slagerij annex worstenmakerij Funs Rutten

Industrienieuws

Midden in Panningen staat de moderne slagerij annex worstmakerij van Funs Rutten. Het bedrijf, lid van het Worstmakersgilde, levert vanuit de worstmakerij aan collega-slagers, supermarkten, AGF en SRV zaken en de horeca. De omzet groeit gestaag door het consequent produceren van topproducten met behulp van een team hooggeschoolde medewerkers.

Slagerij annex worstenmakerij Funs Rutten

Midden in Panningen staat de moderne slagerij annex worstmakerij van Funs Rutten. Het bedrijf, lid van het Worstmakersgilde, levert vanuit de worstmakerij aan collega-slagers, supermarkten, AGF en SRV zaken en de horeca. De omzet groeit gestaag door het consequent produceren van topproducten met behulp van een team hooggeschoolde medewerkers.

Foto’s: Michel Zoeter

Reageer op dit artikel