nieuws

Slager Koopmans pioniert met dry-age

Industrienieuws

LEMMER – Slager Koopmans in Lemmer kan weer even vooruit. In hartje centrum van de Friese watersportplaats heeft hij in juni 2011 slagerij ’t Plein vernieuwd en heropend. Een dry-age kast springt in het oog.

Slager Koopmans pioniert met dry-age

LEMMER – Slager Koopmans in Lemmer kan weer even vooruit. In hartje centrum van de Friese watersportplaats heeft hij in juni 2011 slagerij ‘t Plein vernieuwd en heropend. Een dry-age kast springt in het oog.

Gerrit Age Koopmans blijkt behalve slager ook een handige ondernemer. Vorig jaar schafte hij op goed geluk via veilingsite BVA een toonbank van een failliete poelier uit Brabant aan. Puur op basis van een klein fotootje op internet, maar… een koopje. Koopmans liet de 9 meter lange vitrine door Techna Koude reviseren en was voor 17.500 euro klaar. Met het geld dat hij bespaarde was de enige slager van Lemmer in staat een dry-age kast aan te schaffen, die de winkel extra cachet geeft en waar de klanten aan het Burgemeester Krijgerplein van opkijken.

In Vleesmagazine van maart, dat dinsdag verschijnt, een reportage over het bedrijf.

Reageer op dit artikel