nieuws

Slager keert terug bij Albert Heijn

Industrienieuws

ZAANDAM – De slager keert bij Albert Heijn, na jarenlange afwezigheid, weer terug op de winkelvloer. Het gaat vooralsnog om een test die bij vier ‘nieuwe’ AH’s gaat lopen.

Slager keert terug bij Albert Heijn

ZAANDAM – De slager keert bij Albert Heijn, na jarenlange afwezigheid, weer terug op de winkelvloer. Het gaat vooralsnog om een test die bij vier ‘nieuwe’ AH’s gaat lopen.

Dat meldt Distrifood in de afgelopen zaterdag verschenen papieren editie. Het is niet bekend hoe lang de proef gaat duren. Het experiment gaat lopen bij de C1000-supermarkten van ondernemers Jos van Mierlo in Kampen, Leon van Gameren in Raamsdonksveer, Peter de Rijke in Surhuisterveen en Nanne van der Schaaf in Dokkum.

Gewijzigde vorm
Drie van deze winkels worden in september omgebouwd naar Albert Heijn. De heropening van de zaken van Van Mierlo en Van der Schaaf staan voor 5 september gepland. De C1000 van De Rijke heropent op 14 september als AH, de datum voor Van Gameren is nog onduidelijk. Alle vier de winkels mogen na de ombouw de bestaande slagerij behouden, zij het wel in enigszins gewijzigde vorm.
 

Reageer op dit artikel