nieuws

Slager Jurriëns op Binnenhof

Industrienieuws

DEN HAAG – Spare Ribs Trophy winnaar Marco Jurriëns en zijn vrouw Yvonne van Keurslagerij Horst in Epe serveerden donderdag tijdens de Binnenhof Barbecue hun spareribs.

Slager Jurriëns op Binnenhof

DEN HAAG – Spare Ribs Trophy winnaar Marco Jurriëns en zijn vrouw Yvonne van Keurslagerij Horst in Epe serveerden donderdag tijdens de Binnenhof Barbecue hun  spareribs.

De barbecue is een initiatief van het Productschap Vee en Vlees (PVV) en het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE), namens de gehele (pluim)vee-, vlees- en eiersector. De barbecue is voor bewindslieden, leden van de Eerste Kamer, Europarlementariërs en leden van de Tweede Kamer de manier om het Parlementaire jaar af te sluiten.

Chef-kok Huub Oudshoorn had de culinaire regie in handen en voor slager Marco Jurriens was het ‘een bijzondere dag’. De slager won enkele weken geleden de door de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) georganiseerde Spare Ribs Trophy en mocht om die reden naar Den Haag afreizen.

Foto: Marco Jurriëns en PvdA-kamerlid Ronald Plasterk in gesprek over de vleesproducten waar de slager uit Epe keer op keer prijzen mee wint.

Reageer op dit artikel