nieuws

Ruitenberg Ingredients wint award

Industrienieuws

TWELLO – Ruitenberg Ingredients nam op 12 januari de Ondernemersprijs 2010 in ontvangst uit handen van wethouder en juryvoorzitter Hans Wegman. Deze tweejaarlijkse onderscheiding is een initiatief van departement Apeldoorn en Epe van ondernemersnetwerk De Maatschappij.

Ruitenberg Ingredients wint award

TWELLO – Ruitenberg Ingredients nam op 12 januari de Ondernemersprijs 2010 in ontvangst uit handen van wethouder en juryvoorzitter Hans Wegman. Deze tweejaarlijkse onderscheiding is een initiatief van departement Apeldoorn en Epe van ondernemersnetwerk De Maatschappij.

Ruitenberg vermarkt een veelzijdig productportfolio van ingrediënten en toepassingen voor onder meer de vlees-, bakkerij- en zoetwarenindustrie. Het bedrijf werkt internationaal vanuit het hoofdkantoor in Twello. Het technologiecentrum is volgens de jury een goed voorbeeld van continue investering in productontwikkeling.

Innovatief

Wegman roemde met name het innovatieve karakter van de onderneming. ‘Het doel van deze ondernemersprijs is het stimuleren van een bestendige duurzame groei. Een modern en innovatief bedrijf als Ruitenberg Ingredients, dat continu investeert in innovatie en productontwikkeling, verdient deze prijs.’

De prijs, die al vijf keer eerder is uitgereikt, bestaat uit een bronzen beeldje van kunstenares Henny Froeling en een cheque van € 1.000,-. Dit geldbedrag wordt door Ruitenberg Ingredients geschonken aan “Sportief Evenwicht”, een stichting die actief bewegen toegankelijk maakt voor mensen met een lichamelijke beperking.

 

Reageer op dit artikel