nieuws

Rob Bloemscheer in directie Ouwehand

Industrienieuws

Rob Bloemscheer. Foto: Roel DijkstraKATWIJK – Oud-directeur Rob Bloemscheer van Iglo Mora wordt mede-eigenaar van Ouwehands Rederij en Visverwerking. Bloemscheer wordt bovendien commercieel directeur van de visverwerker.

Bloemscheer staat ook wel bekend al Mr. Mora. Mora werd echter dit voorjaar door Unilever aan Ad van Geloven verkocht.

Algemeen directeur Aad de Jong: ‘Ouwehand streeft ernaar het bedrijf verder uit te bouwen in de bestaande en nieuwe markten. Wij willen inspelen op de toenemende vraag naar visproducten in binnen- en buitenland. De uitbreiding in de directie zal dit proces versnellen.’ Beide directieleden hebben naast de familie een belang in de vennootschap.

Lees ook:
Mora kan niet zonder Cora

Reageer op dit artikel