nieuws

Ramekers krijgt eerste exemplaar boekje over vleesimport

Industrienieuws

Jos Ramekers krijgt het boek uit handen van de auteurs.ZOETERMEER – PVE- voorzitter Jos Ramekers heeft het eerste exemplaar in ontvangst genomen van het boek ‘In- en doorvoer producten van dierlijke oorsprong.’ De publicatie is bedoeld voor importeurs van en handelaren in producten van dierlijke oorsprong uit niet EU-landen. Die hebben dagelijks te maken met ingewikkelde regelgeving voor de controles aan de buitengrenzen van de Europese Unie.

Het boekje helpt Europese veterinaire regelgeving te doorgronden en besteedt aandacht aan nieuwe ontwikkelingen die de komende jaren te verwachten zijn. Verder voorziet het in compacte overzichten van alle relevante regelgeving per productsoort in het Nederlands en Engels.

Ramekers ontving het boek uit handen van de twee auteurs, Martine Onderdijk en Wim Mariman. Het boek is te bestellen via www.sdu.nl/levensmiddelenrecht.

Reageer op dit artikel