nieuws

Rabobank neemt aandeel in Meatless

Industrienieuws

En toepassing met Meatless. Foto: MeatlessGOES – Het Rabo Innovatiekapitaalfonds heeft een aanzienlijk belang verworven in Meatless uit Goes. Meatless is producent van het vleesvervangende product Meatless, dat geleverd wordt aan de voedingsmiddelenindustrie.

Doel van de deelname door het Rabo Innovatiekapitaalfonds is de ondersteuning van de groeistrategie en de innovatieve ontwikkelingen van het bedrijf, aldus de Rabobank. Bij Meatless was niemand bereikbaar voor commentaar’.

Meatless is een plantaardige grondstof voor de productie van vleesvervangende producten die kunnen worden verwerkt in een reeks van voedingsmiddelen zoals maaltijden, snacks, vleeswaren, pizza’s, pastagerechten en soepen. Meatless is ook een voedingsingrediënt voor vleesproducten zoals snacks en worsten.

Het moederbedrijf Pendragon blijft meerderheidsaandeelhouder. Het management blijft in handen van directeur Jos Hugense. Over de grootte van het belang en de overnameprijs doen partijen uit concurrentieoverwegingen geen mededelingen.

Reageer op dit artikel