nieuws

Oud-eigenaar Verstegen onderscheiden

Industrienieuws

ROTTERDAM – De voormalig eigenaar van Verstegen Spices & Sauces BV te Rotterdam en DP&S te Tiel kreeg de onderscheiding ‘Ridder in de Orde van Oranje Nassau’ afgelopen vrijdag uitgereikt door Burgemeester Aboutaleb in de Burgerzaal van het stadhuis in Rotterdam.

Oud-eigenaar Verstegen onderscheiden

ROTTERDAM –  De voormalig eigenaar van Verstegen Spices & Sauces BV te Rotterdam en DP&S te Tiel kreeg de onderscheiding ‘Ridder in de Orde van Oranje Nassau’ afgelopen vrijdag uitgereikt door Burgemeester Aboutaleb in de Burgerzaal van het stadhuis in Rotterdam.

Burgemeester Aboutaleb prees Jan Driessen als grote inspirator in maatschappelijk en sociaal economisch ondernemerschap. ‘U heeft mensen laten groeien in hun eigenwaarde. Ik heb dat met eigen ogen kunnen zien bij een bedrijfsbezoek aan Verstegen in Rotterdam. Daarnaast acht u het milieu belangrijker dan kortstondige winstgevendheid. Met inkoopprojecten van uw grondstoffen in Indonesië heeft u zorg gedragen voor een verbetering van inkomen van zowel mannen als vrouwen daar ter plaatse. Dat is de beste vorm van ontwikkelings-samenwerking. Inmiddels heeft u de bedrijven overgedragen aan uw zoons. Ik heb waargenomen dat die in goede handen zijn gekomen’, aldus Aboutaleb.

Reageer op dit artikel