nieuws

Nederland ‘balanst’ massaal

Industrienieuws

Balansdag erg in trekDEN HAAG – Nederland lijkt massaal te gaan voor de Balansdag. Dat constateert het Voedingscentrum in Den Haag naar aanleiding van het websitebezoek afgelopen maand en het opvragen van folders door consumenten.

Tijdens een balansdag let iemand extra op zijn eet- en drinkpatroon van die dag. Mensen die gezond willen blijven en niet willen aankomen hoeven met een balansdag niet op dieet, stelt het Voedingscentrum in zijn campagne. ‘Het is een dagje minder na een dagje meer.’

De website is sinds de start van de campagne al 450.000 keer bezocht en er zijn inmiddels 100.000 folders over de balansdag verspreid. Bovendien hebben zich al 20.000 mensen gemeld voor de wekelijkse balansdag-nieuwsbrief. ‘De belangstelling is dus enorm’, concludeert het Voedingscentrum.

Reageer op dit artikel