nieuws

Naslagwerk Voedselveiligheid in Bedrijf

Industrienieuws

Voedsveiligheid in BedrijfDOETINCHEM – Voedselveiligheid in Bedrijf is een nieuw naslagwerk waarin de meest relevante zaken op het gebied van voedselveiligheid worden behandeld.

Het boek gaat onder meer in op hygiënemaatregelen voor personeel, gebouw en inrichting. Ook wordt een groot aantal gevaren beschreven, variërend van biologische risico’s (ongedierte), tot microbiologische, chemische en fysische risico’s.

Verder wordt in dit boek ingegaan op de zienswijze van de consument, kwaliteitsborgsystemen als HACCP, ISO en BRC, calamiteitenprocedures en nationale en internationale wetgeving. Ook wordt aandacht besteed aan etikettering van levensmiddelen en novel foods. Andere thema’s zijn traceerbaarheid en recalls.

De uitgave is bestemd voor onder andere kwaliteitsmanagers, voedingsmiddelentechnologen, R&D-medewerkers en productmanagers.

De prijs bedraagt 139,50 euro, excl. BTW. Het boek is verkrijgbaar bij Reed Business Information bv, telefoon (0314) 35 83 58 of fax (0314) 35 82 59. Er kan ook worden besteld via e-mail: info@elsevier-vdu.nl of internet: www.elsevier-vdu.nl. Voedselveiligheid in Bedrijf (ISBN 90 6228 621 6) is ook verkrijgbaar bij de erkende boekhandel.

Reageer op dit artikel