nieuws

Moleculaire gastronomie bij Twee Vandaag

Industrienieuws

Kok Eke Marien aan het koken tijdens een sessie moleculaire gastronomie in wageningenDOETINCHEM – Het actualiteitenprogramma Twee Vandaag besteedt vanavond aandacht aan moleculaire gastronomie. Volgens de makers van dit programma lijkt deze stroming ook in Nederland meer voet aan de grond te krijgen.

In dit item laten de programmamakers zien wat moleculaire gastronomie is en wat je er mee kunt. Hiervoor hebben ze onder andere Erik van der Linden (hoogleraar levensmiddelennatuurkunde aan Wageningen UR) geïnterviewd en gefilmd tijdens de eerste forumsessie moleculaire gastronomie, van 13 februari in Wageningen.

Twee Vandaag zendt uit van 17.58 tot 19.07 op Nederland 2

Lees ook:
WUR in de ban van chemisch koken
Nieuw boek moleculaire gastronomie
‘Wetenschappers moeten blik verruimen’

Reageer op dit artikel