nieuws

Minder besmettingen H5N1 in Istanbul

Industrienieuws

ISTANBUL – In Istanbul zijn minder mensen besmet met het vogelgriepvirus dan aanvankelijk werd gevreeesd. De tests van twaalf verdachte gevallen wijzen uit dat de patiënten de gevreesde ziekte niet onder de leden hebben.

In totaal zijn in Istanbul meer dan twintig mensen in het ziekenhuis opgenomen met mogelijke verschijnselen van vogelgriep. Bij twee kippen in de Turkse stad waren twee dode kippen gevonden die besmet waren met het virus. Om welke variant het ging, is nog niet bekend.

Meer over dit onderwerp:

Ook vogelgriep in badplaats Kusadasi

Kamer wil matten op luchthavens

Extra controle op Turkijegangers

Turkije niet schuldig aan verspreiding H5N1

In Istanbul mogelijk 21 gevallen vogelgriep

‘EU moet Turkije helpen bij vogelgriep’

Vogelgriep eist derde dode

Verbod op Turkse kip blijft

Reageer op dit artikel