nieuws

Meat Award voor Jos Jongerius

Industrienieuws

ZOETERMEER – Jos Jongerius, voormalig secretaris van het Productschap Vee en Vlees (PVV), heeft de Dutch International Meat Award (DIMA) ontvangen uit handen van Annechien ten Have en Henny Swinkels namens het bestuur van het PVV.

Meat Award voor Jos Jongerius

ZOETERMEER – Jos Jongerius, voormalig secretaris van het Productschap Vee en Vlees (PVV), heeft de Dutch International Meat Award (DIMA) ontvangen uit handen van Annechien ten Have en Henny Swinkels namens het bestuur van het PVV.

De uitreiking vond donderdag 8 maart plaats tijdens het afscheid van Jos Jongerius. De Dutch International Meat Award (DIMA) is voor de tiende keer uitgereikt. Jongerius ontving deze onderscheiding vanwege zijn grote kennis van zaken. Hij heeft unieke ervaring en expertise en een enorm nationaal en internationaal netwerk waardoor het bedrijfsleven nooit tevergeefs een beroep op hem deed.

De Dutch International Meat Award is eind september 2001 voor de eerste maal uitgereikt. Het bestaat uit een persoonlijk certificaat en een sculptuur.  De DIMA is ingesteld door de dagelijkse besturen van het Productschap Vee en Vlees (PVV) en het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE) voor personen of organisaties die een bijzondere bijdrage geleverd hebben aan de positie van Nederlands vlees in het buitenland.

 

Reageer op dit artikel