nieuws

Marcel Maas in directie Van Melik Food Groep

Industrienieuws

HOENSBROEK – Marcel Maas versterkt vanaf 1 januari 2012 de directie van de Van Melik Food Groep.

HOENSBROEK – Marcel Maas versterkt vanaf 1 januari 2012 de directie van de Van Melik Food Groep.

Marcel Maas zal als ‘directeur Productie & Verkoop’ naast algemeen directeur Charles Sampers de directie voeren. Drie jaar geleden trad Maas in dienst bij Van Melik Food Groep toen Charles Sampers de algehele leiding overnam van eigenaar Jef van Melik.

De Van Melik Food Groep bestaat sinds 1938 en is vanuit één ambachtelijke slagerij uitgegroeid tot een foodbedrijf. Naast 10 slagerijen ‘Van Melik du Chef’ is 15 jaar geleden ook het Limburgse broodjesconcept Bufkes ontwikkeld. Dat concept telt inmiddels 35 zaken. Ook Cook en More, waar ingezet wordt op kant-en-klare maaltijden, en Preuve Limburg komen uit de keuken van Van Melik. 

Reageer op dit artikel