nieuws

Maak gratis kennis met Vleesmagazine

Industrienieuws

Het is mogelijk nu gratis kennis te maken met het vakblad Vleesmagazine, hét vakblad voor de complete vleessector, van slachter tot slager.
Vleesmagazine biedt naast (achtergronden bij) het nieuws uit de sector, alle trends en informatie over processing, technologie, marketing, sales en management. Er is ook aandacht voor de ontwikkelingen op het gebied van traiteurszaken, kant- en klare maaltijden en maaltijdcomponenten.

Maak gratis kennis met Vleesmagazine

Het is mogelijk nu gratis kennis te maken met het vakblad Vleesmagazine, hét vakblad voor de complete vleessector, van slachter tot slager.Vleesmagazine biedt naast (achtergronden bij) het nieuws uit de sector, alle trends en informatie over processing, technologie, marketing, sales en management.  Er is ook aandacht voor de ontwikkelingen op het gebied van traiteurszaken, kant- en klare maaltijden en maaltijdcomponenten.
 
U kunt nu vier maanden lang kennis maken met Vleesmagazine. Geheel gratis en vrijblijvend want aan het eind van deze periode stopt het abonnement zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Als klap op de vuurpijl doet u ook nog eens mee aan de verloting van een prachtige Tauris Cubana 50 black Scooter ter waarde van € 1490,-
Bent u al abonnee? U heeft er vast net zo’n hekel aan als wij. Al die acties waarbij nieuwe abonnees een cadeau krijgen of iets kunnen winnen. En ik dan, denkt u als trouwe abonnee krijg ik niks? Voor u hebben we ook goed nieuws. Vul dit formulier in en u doet ook mee aan de verloting. 

Reageer op dit artikel