nieuws

Kritiek op liefdesburgers C1000

Industrienieuws

AMERSFOORT – In de aanloop naar Valentijnsdag heeft C1000 zogenoemde liefdesburgers in de aanbieding. Niet iedereen krijgt het warm van de vleesproducten.

Kritiek op liefdesburgers C1000

AMERSFOORT – In de aanloop naar Valentijnsdag heeft C1000 zogenoemde liefdesburgers in de aanbieding. Niet iedereen krijgt het warm van de vleesproducten.

De liefdesburgers, burgers van gekruid rundvlees in de vorm van een hart, zijn op dit moment in de winkels van de supermarktketen te koop voor €3,meldt Distrifood. De klant krijgt voor dat bedrag vier liefdesburgers. De vleesproducten zijn tot en met dinsdag, Valentijnsdag, in de aanbieding.

Twitter

Op Twitter is een golf van kritiek ontstaan op het initiatief van de supermarktketen. Wakker Dier noemt op zijn Twitter-account de liefdesburger ‘de schaamlap van de week’ omdat er romantisch wordt gedaan met een stuk kiloknallervlees en Volkskrant-columniste Sylvia Witteman roept consumenten daarom op het product van C1000 niet te kopen. Veel volgers van Witteman retweeten die boodschap.

 

 

Reageer op dit artikel