nieuws

Klant vindt kikker in eten Burger King

Industrienieuws

Burger King heeft verraassende ingrediënten in zijn saladesDEN HAAG – Juist omdat ze die dag al een vette hap had gehad, bestelde Astrid Roek vorige week een salade bij de Burger King op het Haagse Centraal Station. Even later verging haar alle eetlust toen er plots een kikker tevoorschijn kwam.

‘Ik heb de hele zaak bij elkaar gegild’, vertelt de Amsterdamse. ‘Walgelijk was het.’

De toegesnelde bedrijfsleider heeft de salade mee naar de keuken genomen en de klant haar geld teruggegeven. ‘Hij zei hij dat hij er wel eens van had gehoord had, maar met eigen ogen had hij het nooit gezien.’ Wel is er 2 jaar geleden een dood exemplaar aangetroffen in een Burger King salade. Deze worden voorverpakt aangeleverd.

Astrid heeft een klacht ingediend bij de Voedsel en Waren Autoriteit, en ook het fast food bedrijf heeft de zaak in onderzoek, zo bevestigt een woordvoerder.

Reageer op dit artikel