nieuws

Keurslagersvoorzitter heeft getwijfeld

Industrienieuws

STAPHORST – Roelof Mulder, eigenaar van Keurslager Bergerslag in Staphorst is sinds 1 januari de nieuwe voorzitter van de Vereniging van Keurslagers. Hij heeft getwijfeld of hij deze bestuurlijke stap zou zetten. ‘Ik ben nogal direct en vind het lastig de gulden middenweg te bewandelen.

Keurslagersvoorzitter heeft getwijfeld

STAPHORST – Roelof Mulder, eigenaar van Keurslager Bergerslag in Staphorst is sinds 1 januari de nieuwe voorzitter van de Vereniging van Keurslagers. Hij heeft getwijfeld of hij deze bestuurlijke stap zou zetten. ‘Ik ben nogal direct en vind het lastig de gulden middenweg te bewandelen.’

Roelof Mulder was al 8 bestuurslid van de Vereniging van Keurslagers (VvK) en met het vertrek van Antoine van Baars is de inname van de vacante plek door de enthousiaste en ervaren Mulder niet meer dan logisch. Maar zo eenvoudig is het niet gegaan.

De 49-jarige inwoner van Staphorst heeft zich diverse keren achter de oren gekrabt of hij in zou gaan op het verzoek van Keurslagersdirecteur Ruud Bakker. Het is immers niet zomaar een bijbaantje, maar tijdrovend en verantwoordelijk werk naast zijn toch al drukke job als eigenaar van Keurslagerij Bergerslag en Bergerslag De Echte Bakker, samen met De Echte Groenteman onderdeel uitmakend van Vers Centrum Staphorst. 

Lees het hele interview met Mulder in Vleesmagazine van maart 2012 dat dinsdag  verschijnt.

Reageer op dit artikel