nieuws

Keurslager verhuist binnen Genemuiden

Industrienieuws

GENEMUIDEN – Keurslager Van de Weg is binnen Genemuiden verhuisd naar de Klaas Fuitestraat. Een belangrijke stap en op het goede moment vindt de slager.

Keurslager verhuist binnen Genemuiden

GENEMUIDEN – Keurslager Van de Weg is binnen Genemuiden verhuisd naar de Klaas Fuitestraat. Een belangrijke stap en op het goede moment vindt de slager.

‘De ruimte die we nu hebben in de worstmakerij, keuken, koelcellen en vriescellen is echt geweldig.In ons pand aan de Westerkaai waren we al jarenlang uit onze jas gegroeid, maar konden we op geen enkele manier uitbreiden,’ aldus Martinus Van de Weg in Genemuiden Actueel.

Nadat enkele weken geleden vanuit de gemeente het bericht kwam dat ook de Boni naar de Klaas Fuitestraat gaat, is dat voor de slager de bevestiging dat hij de juiste keuze gemaakt heeft. ‘De klant van tegenwoordig heeft vaak weinig tijd en wil de boodschappen het liefst zo snel mogelijk realiseren. Ook goede parkeergelegenheid speelt een grote rol.’

Slager Van de Weg heeft ook een vestiging in Hasselt.

Reageer op dit artikel