nieuws

Jumbo: alleen duurzaam varkensvlees

Industrienieuws

VEGHEL – Jumbo verkoopt alleen nog duurzaam geproduceerd varkensvlees, voorzien van een officieel keurmerk van Stichting Milieukeur (SMK). Dat meldt NieuweOogst.nu.

VEGHEL – Jumbo verkoopt alleen nog duurzaam geproduceerd varkensvlees, voorzien van een officieel keurmerk van Stichting Milieukeur (SMK). Dat meldt NieuweOogst.nu.

De supermarktketen verkoopt naast varkensvlees met het SMK-logo, ook Jumbo Bewust varkensvlees met 1 ster van de Dierenbescherming en biologisch varkensvlees onder Bio+ met 3 sterren van de Dierenbescherming.

Duurzaamste

Jumbo claimt te streven naar het hebben van de duurzaamste slagerij-afdeling van Nederland. Bij de productie van items met Milieukeur is er naast de focus op dierenwelzijn onder meer ook aandacht voor de milieubelasting en arbeidsomstandigheden.
 

Reageer op dit artikel