nieuws

Jong Food neemt Elro Snacks over

Industrienieuws

DONGEN/RIJEN – Met ingang van het nieuwe jaar heeft soepproducent Jong Food uit Rijen de activiteiten van Elro Snacks uit Dongen overgenomen.

DONGEN/RIJEN – Met ingang van het nieuwe jaar heeft soepproducent Jong Food uit Rijen de activiteiten van Elro Snacks uit Dongen overgenomen.

Jong Food vindt zijn oorsprong in een slagerij met drie vestigingen in Tilburg. Daar werd het idee geboren om fabrieksmatig ambachtelijke soep te maken. Met 20 man personeel wordt wekelijks 80.000 liter soep geproduceerd voor horeca, zorginstellingen en de detailhandel.

Met de overname van de activiteiten van het Dongense bedrijf Elro slaat Jong Food een nieuwe weg in. Directeur Koen de Jong: ‘Elro maakt al 35 jaar saté, hamburgers, kroketten en gehaktballen. Vanaf komende week beginnen we met productontwikkeling richting ambachtelijke kwaliteit.’  Sinds begin deze week zijn de zeven werknemers van Elro aan de slag in het pand van Jong Food aan de Europalaan in Rijen. 

Reageer op dit artikel