nieuws

Johma en WUR combineren lekker en gezond

Industrienieuws

WAGENINGEN – Johma en Wageningen UR gaan nieuwe technologieën ontwikkelen voor de productie van salades en onderscheidende producten in koelvers. Ze onderzoeken de combinatie van gezond en lekker.

Johma en WUR combineren lekker en gezond

WAGENINGEN – Johma en Wageningen UR gaan nieuwe technologieën ontwikkelen voor de productie van salades en onderscheidende producten in koelvers. Ze onderzoeken de combinatie van gezond en lekker. 

Beide partijen hebben daartoe afgelopen donderdag een overeenkomst getekend. Doel van de samenwerking is onder meer de versheid van salades verder te verbeteren, zo meldt Foodholland.nl.

‘Wij zien grote groeikansen in de salademarkt door het ontwikkelen van gezonde salade producten voor de dagelijkse eetmomenten’, aldus Frank Mink, algemeen directeur van Johma.

Lees ook:
Johma verliest fors op eigen merk (26 maart 2008)
Johma kiest voor rood (20 december 2007)
Johma krijgt impuls van Uniq (12 april 2007)

Bekijk ons nieuwsoverzicht voor:
Alle artikelen over Johma

Reageer op dit artikel