nieuws

Jan-Willem Kamps wint WK-poule

Industrienieuws

DOETINCHEM – Jan-Willem Kamps is met 284 punten als eerste geëindigd in de WK-poule van Elsevier Voedingsmiddelen Industrie en Meat & Meal en wint daarmee een PerfectDraft thuistap.

Jan-Willem Kamps was één van de twee deelnemers die de juiste wereldkampioen voorspelde. De andere was Marije Griffioen. Zij stond eerder bovenaan, maar omdat ze geen enkele punt scoorde met de bonusvragen zakte ze naar de vierde plek.

De tweede tot en met vijfde plaats in het eindklassement geeft recht op een gratis jaarabonnement van Elsevier Voedingsmiddelen Industrie of Meat & Meal. Op die plaatsen eindigden: Gerard Post (269 punten), Raimon Loman (263), Marije Griffioen (262) en Arie Quartel (253).

De laatste plaats was voor Mart Melein met 135 punten. Hij wint daarmee de poedelprijs: een Sport & Fit Pakket.

De winnaars krijgen bericht.

Eindstand

Reageer op dit artikel