nieuws

Iberdeli wint Rotterdamse Ondernemersprijs

Industrienieuws

ROTTERDAM – Iberdeli, importeur van Pata Negra/Iberico vlees, is de winnaar van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2011.

Iberdeli wint Rotterdamse Ondernemersprijs

ROTTERDAM –Iberdeli, importeur van Pata Negra/Iberico vlees, is de winnaar van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2011.

Directeur Paul González heeft de prijs gisterenavond ontvangen uit handen van burgemeester Aboutaleb van Rotterdam.‘Het winnen is, naast een geweldige verrassing, vooral een enorm compliment,’ reageert González. ‘Iberdeli is een nog jong bedrijf en als je dan nu al een prestigieuze onderscheiding als de Rotterdamse Ondernemersprijs wint, dan kan je daar alleen maar trots op zijn. De prijs is een erkenning voor het hele team waarmee we de afgelopen jaren Iberdeli hebben opgebouwd.’

Het in Barendrecht gevestigde Iberdeli behoorde met Beach Club Royal in
Hoek van Holland en Expand Online in Rotterdam tot de drie genomineerde bedrijven voor de Ondernemersprijs 2011. De winnaar is aangewezen door een jury. In het oordeel is ook het resultaat van een publieksstemming betrokken.
 

Lees ook:
Nominatie Iberdeli voor Ondernemersprijs Rotterdam 

Reageer op dit artikel