nieuws

Hoge onderscheiding voor Hans Struik

Industrienieuws

DEN HAAG/ SCHOTEN (B) – Hans Struik, eigenaar en president van Struik Foods Europe, is benoemd tot Officier in de Leopoldsorde.

Hoge onderscheiding voor Hans Struik

DEN HAAG/ SCHOTEN (B) – Hans Struik, eigenaar en president van Struik Foods Europe, is benoemd tot Officier in de Leopoldsorde. 

Struik ontving dit ereteken vanwege zijn succesvolle economische activiteiten in Schoten. Hans Struik is klein begonnen in de zaak van zijn vader. Op jonge leeftijd nam hij de leiding van het familiebedrijf over. Stelselmatig bouwde hij het voedingsbedrijf Struik Foods Europe uit tot een vooraanstaande voedingsgroep. Inmiddels heeft het bedrijf vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. In België werd Struik voornamelijk bekend toen hij in het begin van deze eeuw de voormalige Zwan fabriek te Schoten overnam.  Struik Foods Europe maakt sedert 1950 soepen, sauzen en maaltijden. Dat doet het bedrijf onder zijn eigen A-merken Struik, Ye Olde Oak, Struik Berlin en California.

Hans Struik werd in Nederland eerder reeds verkozen tot Food Manager van het Jaar. Hij werd tevens Officier in de Orde van Oranje Nassau en ontving in Duitsland het Verdienstkreuz 1ste Klasse. Hans Struik is tevens actief in tal van non profit organisaties en zet zich sedert jaren in voor natuurbehoud in eigen land en in het buitenland.

Lees ook:
Struik en Van Drie rijksten in vlees

 

 

Reageer op dit artikel