nieuws

Gezond proeven op de Huishoudbeurs

Industrienieuws

Vooral veel proeven op de huishoudbeurs
AMSTERDAM – Gezond en fit. Dat is de trend in Nederland en dus ook op de Huishoudbeurs in Amsterdam. Ook de vlees- en vleeswarenfabrikanten haakten in op deze trend, zoals hier bij de stand van Stegeman.

De vleeswarenproducent liet de bezoekers proeven van allerlei soorten ‘light’worsten en liet het publiek kennismaken met de MegaFit-vleeswaren. En proeven: dát kunnen ze wel op de Huishoudbeurs. De schalen waren rap leeg en weer aangevuld…

Behalve Stegeman, was ook Zwanenberg vertegenwoordigd op de -vooral door vrouwen- massaal bezochte beurs. Zwanenberg heeft al langer magere vleeswaren onder de naam ‘Linera’ in de supermarkt liggen.

Valess introduceerde een nieuwe vleesvervanger: filets Indonesisch. Voor Valess wordt 2006 het jaar van de waarheid. Hoewel het product het vorig jaar goed heeft gedaan, is de acceptatie in de vegetarische doelgroep lager dan verwacht. Het aantal herhaalaankopen moet omhoog.

(Foto: Meatandmeal)

Reageer op dit artikel