nieuws

Gewapende overval op slagerij Weert

Industrienieuws

WEERT – Twee mannen hebben maandagavond rond tien voor half acht een gewapende overval gepleegd op een slagerij aan de Maaspoort in Weert. Volgens de politie Limburg-Noord raakte de eigenaar daarbij lichtgewond in het gezicht. Er is niets buit gemaakt.

WEERT – Twee mannen hebben maandagavond rond tien voor half acht een gewapende overval gepleegd op een slagerij aan de Maaspoort in Weert. Volgens de politie Limburg-Noord raakte de eigenaar daarbij lichtgewond in het gezicht. Er is niets buit gemaakt.

De twee mannen kwamen de zaak in met een voorwerp dat op een vuurwapen leek en bedreigden de eigenaar daarmee, meldt Dagblad De Limburger. Uiteindelijk verlieten ze de zaak via de achteruitgang en vluchtten te voet richting de St.-Jorisstraat.
 

Reageer op dit artikel