nieuws

Fontijn opent nieuw pand (+ fotoreportage)

Industrienieuws

WEESP – Vleesbedrijf Fontijn zit sinds dit weekeinde in een spiksplinternieuw en hypermodern pand. De nieuwbouw aan de Zuiderzeelaan in Weesp was nodig omdat het bedrijf twee jaar geleden volledig in de as werd gelegd.

Fontijn opent nieuw pand (+ fotoreportage)

WEESP – Vleesbedrijf Fontijn zit sinds dit weekeinde in een spiksplinternieuw en hypermodern pand. De nieuwbouw aan de Zuiderzeelaan in Weesp was nodig omdat het bedrijf twee jaar geleden volledig in de as werd gelegd.

Na een ontvangst, zaterdag door directeur Cees Fontijn en zijn vrouw Elly werden de gasten rondgeleid in het nieuwe onderkomen. Onder de gasten ook chefkok Akira Oshima en zijn vrouw, van het Okura Hotel in Amsterdam.

Koelcel
In de grote koelcel konden de gasten zich vergapen aan onder andere een heel lammetje, een heel kalf, een heel rund (Blonde D`Aquitaine) vanuit de eigen boederij in Baambrugge én aan alle technische delen, zowel heel als geportioneerd.
Daarna werden de gasten meegenomen naar de vleesverwerkingsruimte waar mede-directeur Herman Gorter het arbeidsproces uitlegde.

Opening
Burgemeester Bart Horseling begeleidde Cees en Elly Fontijn vervolgens naar de plek waar zij de symbolisch de eerste steen onthulden. Een vuurwerkshow, verzorgd door medewerker Wout Lux, sloot de officiële opening af.

Lees ook:
Vleesbedrijf Fontijn uit as herrezen (3 juli 2008)
Geer & Goor bij vleesbedrijf Fontijn (+foto’s) (9 mei 2007)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over Fontijn

Reageer op dit artikel