nieuws

Ekro is Smaakmaker van 2007

Industrienieuws

ZWOLLE – Ekro is uitgekozen tot de Smaakmaker van 2007. Patricia van Krieken (Ekro) kreeg die titel voor de Saltimbleu. Dit is een kalfsschnitzel, verrijkt met parmaham, salie en mozzarella.

Ekro is Smaakmaker van 2007

ZWOLLE – Ekro is uitgekozen tot de Smaakmaker van 2007. Patricia van Krieken (Ekro) kreeg die titel voor de Saltimbleu. Dit is een kalfsschnitzel, verrijkt met parmaham, salie en mozzarella.

De Smaakmakerstrofee is uitgereikt door SVO Opleidingen. Het SVO zoekt leerbedrijven met smaak en had daarom een wedstrijd uitgeschreven om te laten zien wat allemaal mogelijk is met vers.

Inzendingen dienden gemaakt te zijn naar een origineel recept, met uitsluitend verse producten en verse kruiden. Ook moest het binnen een uur klaar te maken zijn.
Patricia van Grieken kwam namens Ekro met de Saltimbleu.

De jury, onder leiding van de chefkok Karpering van ROC Midden Drenthe, koos haar inzending in de finaleronde als beste. De jury vond het gerecht op basis van kalfsschnitzel, verrijkt met parmaham, salie en Mozarella ‘al met al een gewaagde combinatie die de eerste plaats verdiende’.

Lees ook:
Encebe grijpt naast leerbedrijf-award (20 juni 2006)

KSA Albergen sluit de poorten (10 april 2006)

2005 recordjaar voor Parmaham (19 januari 2006)

Reageer op dit artikel