nieuws

Douwe Pals opent slagerij in Klazienaveen

Industrienieuws

KLAZIENAVEEN – Vanaf 6 oktober staat er ‘Pals Uw Slager’ op de gevel van Keurslager Henk Oostingh in de Versmarkt in Klazienaveen.

KLAZIENAVEEN – Vanaf 6 oktober staat er ‘Pals Uw Slager’ op de gevel van Keurslager Henk Oostingh in de Versmarkt in Klazienaveen.

Henk Oostingh draagt het slagersmes over aan nieuwe eigenaar Douwe Pals en slager Klaas Kuipers, meldt Hallo Emmen. De slagerij ondergaat qua uitstraling een metamorfose, onder meer vanwege de aansluiting bij de formule Uw Slager.

Douwe Pals is een bekend gezicht in Klazienaveen. Met Pals Uw Slager opent hij, naast Lubbers AGF en Kaaspakhuis, zijn derde winkel. Klaas Kuipers is een ambachtsman met bijna 25 jaar ervaring in het slagersvak.

Voor Henk Oostingh is dit de ideale situatie om zijn winkel vol vertrouwen over te dragen. ‘Dit geeft mij een goed gevoel en zorgt ervoor dat ik het stokje met een gerust hart overdraag,’ laat hij de lokale krant weten.

Lees ook:
Gerald Huft Uw Slager van het Jaar 2011 (23 mei 2011)

Reageer op dit artikel