nieuws

Demo over Dry-aged

Industrienieuws

HEEMSTEDE /AMSTERDAM – De winnaar van de verkiezing Slagerij van het jaar 2011, Chateaubriand te Heemstede, geeft in samenwerking met Delicious een demo over Dry-Aged steaks.

HEEMSTEDE /AMSTERDAM – De winnaar van de verkiezing Slagerij van het jaar 2011, Chateaubriand te Heemstede, geeft in samenwerking met Delicious een demo over Dry-Aged steaks.

De belangstelling daarvoor is groot. Er zijn al 200 inschrijven, maar volgens Johan van Uden van Chateaubriand zijn er nog plaatsen beschikbaar. Hij zegt dat deze avond ook voor slagers heel interessant kan zijn. Naast de medewerking van Van Uden showt gastchef Leon Mazairac hoe je de steak perfect bakt en restaurant Rosa & Rita laat de deelnemers genieten van hun klassieke steak mét bearnaise-menu.

Het Handboek voor de Perfecte Steak kan mee naar huis worden genomen. De demo vindt plaats in Restaurant Rosa & Rita te Amsterdam op maandag 23 januari en begint om 17.00 uur. De kosten bedragen € 50 p.p., en dat is inclusief demonstratie, klassiek steakdiner, wijnarrangement, koffie/thee en het Handboek voor de Perfecte Steak van Marcus Polman.
 

Reageer op dit artikel